• 1399/09/26 - 10:59
  • 1215
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

امضای تفاهمنامه همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و انجمن دوستی ایران و روسیه

تفاهمنامه همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و انجمن دوستی ایران و روسیه با هدف توسعه همکاری‌های مشترک بین‌المللی و استفاده از ظرفیت‌های مشترک در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در راستای استفاده مطلوب از ظرفیت‌ها و توانایی‌های تخصصی طرفین و با هدف توسعه همکاری‌های مشترک بین‌المللی، این تفاهمنامه بین معاونت همکاری‌های علمی ـ فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به نمایندگی حجت‌الاسلام محمدمهدی ایمانی‌پور، معاون همکاری‌های علمی ـ فرهنگی و انجمن دوستی ایران و روسیه به نمایندگی امیر محمودزاده، مدیرعامل این انجمن، منعقد شد.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور در سخنانی، با اشاره به پیوستگی‌های فرهنگی ایران و روسیه گفت: روس‌ها با واقع‌گرایی به اهمیت ایران امروز واقف هستنند. این کشور یکی از ظرفیت‌های خوب فرهنگی برای جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود که می‌تواند میدان وسیع‌تری برای همکاری میان دو کشور به وجود آورد.

معاون همکاری‌های علمی ـ فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با ابراز خرسندی از امضای تفاهمنامه همکاری با انجمن دوستی ایران و روسیه گفت: براساس این تفاهمنامه همکاری، برقراری رفت و آمدهای دوجانبه بر هرچه عمیق‌تر شدن روابط فرهنگی و هنری بین دو کشور می‌افزاید چراکه فضای مطلوبی برای تعاملات فی مابین موجود است.

وی در ادامه سخنانش، پیشنهاد ایجاد اتاق فکر را داد و تأکید کرد: این نیاز احساس می‌شود که اتاق فکری با استفاده از توان و ظرفیت نخبگان دو کشور ایران و روسیه برای تصمیم‌گیری‌های علمی و پژوهشی، همفکری و هم‌اندیشی در راستای نیازهای جامعه و بررسی روابط فرهنگی بین دو کشور، راه‌اندازی شود.

۵ اسفند؛ برگزاری نشست تخصصی توسعه روابط فرهنگی ایران و روسیه

امیر محمودزاده، مدیرعامل انجمن دوستی ایران و روسیه با تشریح فعالیت‌های این انجمن گفت: انجمن دوستی ایران و روسیه فرصتی مناسب برای ایجاد زمینه دوستی و الفت و نیز، علاقه‌مندی به روابط دوستانه و ارتباط متناسب در جهت ایجاد و تداوم بین دو کشور این نوع روابط و بهرمندی از آثار حیات بخش صلح  دوستی است.

وی اظهار کرد: در انجمن دوستی ایران و روسیه، ظرفیت‌های خوبی برای فعالیت‌ در بستر فرهنگ و دیپلماسی عمومی وجود دارد که در این راستا تلاش کردیم توانمندی‌های دو کشور را در این زمینه بیشتر برای همکاری‌های آینده بشناسیم و معرفی کنیم.

محمودزاده با اشاره به برگزاری دوره‌های رایگان آموزش زبان روسی در این انجمن دوستی، بر ضرورت تدوین سند آینده پژوهی برمبنای سند افق ۱۴۴۴ و تهیه کتاب روسیه تأکید کرد و خواستار همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در برگزاری کنفرانس‌ها، سمینارها، همایش‌ها و هفته‌های دوستی و فرهنگی در زمینه‌های مرتبط در ایران، روسیه و اوراسیا شد.

وی همچنین، از برگزاری نشست تخصصی توسعه روابط فرهنگی ایران و روسیه در تاریخ ۵ اسفندماه جاری در تهران خبر داد و گفت: این نشست با محوریت نقش پیوست‌های فرهنگی در ارتباطات با روسیه، راهکارهای توسعه روابط فرهنگی بین دو کشور، آشنایی با روحیات فرهنگی مردم روسیه و مشترکات فرهنگی دو کشور، اشتراکات فرهنگی ایران و روسیه و نقش آن در تحکیم روابط بین‌الملل برگزار می‌شود.

در پایان این نشست، علی سعادتقلی‎‌ پورآذر، مدیرکل مبادلات فرهنگی و سازمان‌های بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به بیان زمینه‌های همکاری‌های مشترک و تعاملات فرهنگی بین‌المللی میان این سازمان و انجمن دوستی ایران و روسیه پرداخت.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.