• 1400/11/10 - 13:12
  • 1136
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به زبان روسی منتشر شد؛

آشنایی با اصفهان در قسمت چهارم پادکست «با لهجه فارسی»

قسمت چهارم پادکست «با لهجه فارسی» کاری از دانش‌آموختگان زبان فارسی و ایران‌شناسی دانشگاه‌های روسیه با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در مسکو منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، قسمت چهارم پادکست «با لهجه فارسی» که به مدت ۴۵ دقیقه تولید شده به معرفی شهر اصفهان اختصاص دارد. در این قسمت، شنوندگان با فراز و فرودهای تاریخی این شهر، رویدادهای برجسته شکل گرفته در اصفهان، معماری باشکوه آن، تنوع غذایی و صنایع دستی آن آشنا می‌شوند. همچنین در گفتگوی اختصاصی با بلاگر معروف روسیه خانم «کریستینا بوشچه» درباره سفر به اصفهان و پیشنهادهای جذابش برای تماشای این شهر سخن گفته می‌شود.

هدف از انتشار این پادکست، معرفی شنیداری «ایران» به روس‌زبان‌هایی است که آشنایی چندانی با ایران ندارند.این بلاگر که بیش از ۸۰۰ هزار دنبال‌کننده در اینستاگرام دارد پس از انتشار پادکست به معرفی آن در صفحه خود پرداخت. او در این گفتگو از تجربه‌های شیرین اصفهان گردی می‌گوید.

در قسمت صفر (معرفی) پادکست «با لهجه فارسی» درباره موضوع قسمت‌های آینده و زمان انتشار آنها صحبت و در قسمت اول که به مدت ۳۵ دقیقه آماده شد، علاوه بر مرور کوتاه تاریخ ایران تا امروز به برخی از جنبه‌های فرهنگ و زندگی جمعی ایرانیان نیز اشاره‌ای مختصر شد.

 در قسمت دوم این پادکست که به مدت ۴۵ دقیقه تولید شده، تهران پایتخت ایران به شنوندگان معرفی شده است و درباره تاریخ این شهر، مراکز فرهنگی و علمی آن مانند دانشگاه تهران و همچنین جاذبه‌های منحصر بفرد آن اطلاعاتی به مخاطبان ارائه می‌شود. علاوه بر آن در این قسمت با روزنامه‌نگار روس خانم آیدا سوبولووا که سفرهای متعددی به ایران مخصوصاً تهران داشته درباره حال و هوای امروزی این شهر گفتگو شده است.

در قسمت سوم این پادکست که به مدت ۳۸ دقیقه تولید شده، شیراز شهر شعر و ادب ایران به شنوندگان معرفی شده است. در این قسمت مروری کوتاه بر تاریخ پر فراز و نشیب شیراز انداخته شده و سپس درباره جاذبه‌های گردشگری آن سخن رفته است. شنوندگان در این قسمت در خلال گفتگوی اختصاصی با پروفسور مارینا ریسنراستاد کرسی زبان‌شناسی دانشگاه دولتی مسکو و مولف کتاب تاریخ ادبیات ایران که سفرهای متعددی به ایران و شیراز داشته با مفاخر ادبی آن بیشنر آشنا خواهند شد.

موسیقی تیتراژ این پادکست به طور اختصاصی برای استفاده در این پادکست توسط گروه سنتی «آیین» در ایران اجرا و ضبط شده است. شنوندگان روس پادکست «با لهجه فارسی» را که اول و پانزدهم هر ماه منتشر می‌شود، می‌توانند از پادگیرهای مختلف مانند یاندکس‌ موزیک، گوگل پادکست و انکور بشنوند. لینک قسمت چهارم این پادکست را در ادامه می‌بینید:

Anchor :https://anchor.fm/s-persidskim-akcentom

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.