• 1401/01/14 - 13:45
  • 889
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آشنایی اساتید و دانشجویان روسی با هنرهای اسلامی

به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در روسیه، اساتید و دانشجویان انستیتو هنرشناسی مسکو با هنرهای اسلامی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در روسیه، هنرمندان دانشگاه هنر اسلامی تبریز با حضور در انستیتو هنرشناسی مسکو وابسته به وزارت فرهنگ فدراسیون روسیه برای جمع برگزیده‌ای از اساتید و دانشجویان این انستیتو، کارگاه «آشنایی با هنرهای اسلامی» را برگزار کردند.

معاون بین‌الملل انستیتو هنرشناسی مسکو در سخنانی، با اشاره به فعالیت‌های این انستیتوی دولتی و جایگاه آن در تربیت هنرمندان روسی از برپایی این مسترکلاس قدردانی کرد و گفت: توسعه ارتباطات مستمر میان هنرمندان روسیه و ایران هم در بعد نظری و هم در جنبه عملی، می‌تواند علاوه بر گسترش شناخت از ویژگی‌های هنر دو کشور موجب توانمندسازی این هنرمندان شود.

در ادامه، سعید کاوه، رئیس مرکز رشد فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه هنر اسلامی تبریز درباره این دانشگاه سخن گفت و سپس سید محمد میرشفیعی، عضو هیأت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در خصوص شاخصه‌های هنر اسلامی توضیحاتی درباره هنر سفال و سرامیک ارائه کرد.

میرشفیعی با نمایش نمونه‌هایی از آثار سرامیک و سفال به احیا سرامیک فیروزه‌ای تبریز و لعاب زرین فام ایرانی طی سال‌های اخیر اشاره کرد.

در این کارگاه آموزشی، زهرا عباسی، هنرمند معرق و منبت کار، مجید عبادی، هنرمند قلمزن و فلزکار و زهرا جهانی عیسی‌لو، هنرمند فرشباف نیز حضور داشتند.

بنابر این گزارش، به مناسبت نوروز به همت رایزنی فرهنگی ایران در روسیه، مرکز اسلامی مسکو و دانشگاه هنر اسلامی تبریز با همکاری اداره‌کل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هفته هنر اسلامی در مسکو با افتتاح نمایشگاه دائمی آثار فاخر هنری، نمایشگاه صنایع دستی و کارگاه آموزشی در روسیه برپا شد.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.