• 1405/05/26 - 12:07
  • 134
  • : 1 دقیقه

آزادگان سازمان فرهنگ تجلیل شدند

همزمان با سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، آزادگان شاغل در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مورد تجلیل قرار گرفتند.

a

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با ۲۶ مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی حجت‌الاسلام محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از آزادگان شاغل در این مجموعه تقدیر کرد.

برای این منظور جمعی از مشاوران رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حضور در بخش‌های معاونت‌ها و ادارات مختلف از آزادگان شاغل در پایگاه دیپلماسی عمومی کشور تجلیل کردند.

در این دیدارها که با حضور علی‌اکبر طالبی‌متین، مشاور در امور ایثارگران، حجت‌الاسلام مصطفی رنجبر، دبیر ستاد اقامه نماز، سید مرتضی موسوی، مدیرکل حراست و سید امیرحسین مسرور، فرمانده مرکز مقاومت بسیج سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی انجام شد ضمن ابلاغ پیام تقدیر حجت‌الاسلام‌ ایمانی‌پور از سال‌ها مجاهدت، صبر و ایثار آزادگان معزز تجلیل به عمل آمد.

طالبی‌متین، مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور ایثارگران در این دیدار با اشاره به تعبیر امام راحل (ره) مبنی بر اطلاق عنوان «آزادگان» به اُسرا آنان را معلمان مکتب ایثار و اسوه‌های گذشتگی برای جامعه فرهنگی کشور خواند و بر جایگاه ارزشمند آزادگان در حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت تأکید کرد.

وی با تبیین شرایط سخت دوران اسارت و مقاومت آزادگان در برابر فشارهای دشمن بر لزوم انتقال این ارزش‌ها و تجربه‌های گران‌سنگ به نسل‌های آینده تأکید کرد.

بنابر اعلام این خبر رضا ملکی، محمد صابر میرزایی و سید حمید عادلی از جمله آزادگان سرافرازی هستند که به‌عنوان «گنجینه‌های عظیم انقلاب» در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حضور و فعالیت دارند.

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.