-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/05/24 - 09:57
  • 471
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به همت رایزنی فرهنگی کشورمان؛

مهمترین مقاصد گردشگری مذهبی ایران به زبان یونانی معرفی می‌شود

به منظور معرفی جامعه و فرهنگ ایران معاصر به مخاطبان یونانی، بخش گردشگری مذهبی با معرفی 100 جاذبه برتر مذهبی ایران در پایگاه ایرانشناسی «فرهنگ ایران» راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در یونان و در راستای ارتقای گردشگری مذهبی و نمایش غنای فرهنگی و دینی کشورمان، بخشی جدیدی در پایگاه ایرانشناسی به زبان یونانی راه‌اندازی شده که به معرفی 100 جاذبه برتر مذهبی کشور می‌پردازد.

این بخش با هدف معرفی و آشنایی بیشتر گردشگران داخلی و خارجی با اماکن مذهبی و تاریخی ایران طراحی شده است.گردشگری مذهبی به سفری اطلاق می‌شود که با هدف بازدید از اماکن مقدس، احترام به مراسم مذهبی و تعمق در دین و محتوای معنوی آن انجام می‌شود.

گردشگری مذهبی در بسیاری از کشورهای جهان بسیار محبوب است، به طوری که مؤمنان و گردشگران از اماکن مقدس، بناهای تاریخی و نقاشی‌های مذهبی برای الهام معنوی، دعا، تجربه مذهبی و در بسیاری از موارد زیارت بازدید می‌کنند. این نوع گردشگری می‌تواند تأثیرات معنوی و فرهنگی بر بازدیدکنندگان داشته باشد.

ایران یکی از غنی‌ترین کشورها از نظر تنوع مذهبی است و بنابراین، بسیاری از گردشگران مذهبی را جذب می‌کند. جاذبه‌های معرفی‌شده در این پایگاه شامل زیارتگاه‌ها، مساجد، کلیساها، کنیسه‌ها، آتشکده ها و سایر اماکن مقدس هستند که هر یک به لحاظ تاریخی و معنوی اهمیت ویژه‌ای دارند.

در این بخش، اطلاعات جامع و دقیقی در مورد هر مکان از جمله تاریخچه، اهمیت مذهبی، معماری و تصاویر مربوطه ارائه شده است. این اطلاعات نه تنها به گردشگران مذهبی کمک می‌کند تا با این اماکن آشنا شوند، بلکه به ترویج فرهنگ مذهبی و تنوع دینی موجود در ایران نیز می‌پردازد.

از جمله اماکن معرفی‌شده می‌توان به حرم امام رضا (ع) در مشهد، حرم حضرت معصومه (س) در قم، حرم حضرت امام خمینی (ره)، مسجد جامع اصفهان، کلیسای وانک در اصفهان، کنیسه یوسف‌آباد در تهران، زیارتگاه چک چک یزد و آرامگاه شاه‌چراغ در شیراز و ... اشاره کرد.

این بخش نه تنها مکان‌های اسلامی، بلکه اماکن مذهبی متعلق به دیگر ادیان همچون مسیحیت و یهودیت را نیز پوشش می‌دهد.

راه‌اندازی این بخش گامی در جهت توسعه گردشگری، تقویت دیپلماسی فرهنگی و معرفی ظرفیت‌های گردشگری ایران به شمار می‌رود. همچنین، این اقدام به افزایش شناخت یونانیان از تنوع دینی و مذهبی ایران، کمک شایانی خواهد کرد.

انتهای پیام

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved