logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/03/20 - 07:44
  • 785
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری وبینار «قرآن در جامعه آلمانی»

به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلمان، وبینار «قرآن در جامعه آلمانی» در بستر مجازی «زوم» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلمان، وبینار فرهنگی ـ دینی «قرآن در جامعه آلمانی» با حضور مارکوس گرهولد، استاد دانشگاه گیسن و شیخ امیر ناجی، از محققان و اسلام شناسان آلمانی در بستر مجازی «زوم» برگزار شد.

مارکوس گرهولد در سخنانی در این وبینار، به مسئله زبان قرآن و دشواری‌های ترجمه آن به زبان آلمانی پرداخت و گفت: کلام از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و ابزاری برای ارتباط حق تعالی با انسان از طرفی و عاملی برای کرامت انسان است، چراکه توانایی فهم و ابراز کلام که نطق نامیده می‌شود خاص انسان است.

استاد دانشگاه گیسن به ظرافت‌های زبان اشاره کرد و افزود: زبان قرآن، زبان ویژه‌ای است. زبان عربی ظرفیت‌هایی دارد تا معنا به شکل اعلایی به فرد منتقل شود.

وی در ادامه سخنانش، به اسما الله پرداخت و با بیان مثال‌هایی، از دشواری انتقال عمق مفاهیم واژه‌ها در زبان عربی به زبان آلمانی سخن گفت.

شیخ ناجی در مقاله خود به تبیین نقش قرآن در زندگی روزمره پرداخت و گفت: قرآن برای هر مسلمان صرفا یک کتاب مقدس نیست، بلکه کتابی درباره سبک زندگی مسلمانان است، لذا نباید در کتابخانه ما بلکه باید در زندگی ما باشد.

این اسلام شناس آلمانی اظهار داشت: خداوند برای حفاظت از قرآن شیوه خاصی را برای نزول و حفظ وحی داشته‌اند و داستانی در این باره بیان کردند. لذا آشکار می‌شود که اهمیت قرآن برای مسلمانان چیزی فراتر از کتاب دینی است.

وی مطرح کرد: قرآن چون کتابی است که نشان دهنده دستورالعمل انسان است. خداوندی که انسان را آفریده بهتر از هر کسی می‌داند چه چیزی برای انسان نیک است و انسان را به سعادت می‌رساند.

انتهای پیام/ص

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved