• // - 09:07
  • 913
  • : کمتر از یک دقیقه

تجلیل از آثار رسانه‌ای در حمایت از فلسطین در الجزایر

ده‌ها تن از اصحاب رسانه‌ الجزایر که آثار برجسته‌ای در رشته‌های مختلف فیلم، گزارش و اجرا در حمایت از فلسطین خلق کرده بودند، تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سید جلال جعفری‌میر‌آقایی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در الجزایر بنا به دعوت بنیاد خیریه «برکت» در مراسم اهدای جوایز به اصحاب رسانه برای خلق آثار رسانه‌ای در حمایت از فلسطین، شرکت کرد.

این مراسم با حضور شخصیت‌های رسمی دولتی، سفرای کشورهای خارجی، سردبیران رسانه‌های جمعی، شخصیت‌های فرهنگی و دینی در مرکز برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی در پایتخت الجزایر برگزار شد.

در این مراسم، به ده‌ها تن از اصحاب رسانه‌ که در رشته‌های مختلف فیلم، گزارش، اجرا، برنامه‌سازی و ... آثار برجسته‌ای در حمایت از فلسطین خلق کرده بودند، جوایزی به رسم یادبود دریافت کردند.

رایزن فرهنگی کشورمان در حاشیه این مراسم با احمد ابراهیمی، رئیس جمعیت «البرکه للعمل الخیری و الانسانی» الجزایر، یوسف حوری، از اعضای برجسته جمعیت، شیخ حسن الحسانی، رئیس فرقه صوفیه قادریه در آفریقا و عبدالخالق بودوده، حافظ قرآن دیدار کرد.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.