فیلم سینمایی «به وقت شام» به کارگردانی حاتمیکیا با زیرنویس عربی در منطقه حی الامین دمشق به نمایش گذاشته شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به دعوت جمعیه الرابطه الادبیه الاجتماعیه، فیلم سینمایی «به وقت شام» محصول سازمان هنری و رسانهای اوج و به کارگردانی حاتمیکیا با زیرنویس عربی در محل سالن اجتماعات مجتمع دینی و فرهنگی الزهراء (س) در منطقه حی الامین دمشق به نمایش گذاشته شد.
در این برنامه که مورد استقبال مدعوین قرار گرفت و حدود 300 نفر فیلم را مشاهده کردند، ابوالفضل صالحینیا، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه نیز حضور داشت.
محمد نظام، مسئول کمیته فرهنگی جمعیه الرابطه الادبیه الاجتماعیه طی سخنان کوتاهی، برنامههای هنری و فرهنگی این مرکز از جمله نمایش فیلمهای ایرانی را تشریح کرد.
حجتالاسلام حلباوی، معاون آموزشی دانشگاه حضرت رقیه (س) به ویژگیهای فیلم ایرانی و هنر در قرآن کریم اشاره کرد.
انتهای پیام/ص