فیلم «بچههای آسمان» با حضور مجيد مجيدي، كارگردان اين اثر تحسينشده در سینما «متردن كارناوال» بمبئي هند اكران شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در اكران اين فيلم علاوه بر كارگردان، مهدي زارعبيعيب، وابسته فرهنگی ایران در بمبئي، شبانا، از بازیگران قدیمی سينماي هند، و نيز جمعي از هنرمندان، دانشجویان دانشکدهای هنر و تئاتر، خبرنگاران و علاقمندان به فیلمهای هنری کلاسیک، حضور داشتند.
پس از اکران اين فیلم، جلسه پرسش و پاسخ با حضور مجيد مجيدي برگزار شد. مجيدي در آغاز ضمن خرسندی از حضور در میان هنرمندان و اصحاب رسانه هند، جزيیاتی درباره ساخت این فیلم ارايه داد و طي آن گفت: موضوع این فیلم درباره ارزشهای خانوادگی در جامعه ایران است. «بچههاي آسمان» در سال 1998 میلادی در بخش فیلمهای خارجی نامزد اسکار شد.
وی سپس با اشاره به پتانسیل قابل توجه شبه قاره هند در زمینه صنعت هنر هفتم بيان كرد: آقای کارام جوت که اکنون در اینجا حضور دارد، یکی از هندیتباران مقیم ایران است. وی همچنین دانشجوی سینما است و علاوه بر استعداد خوب، دارای ایدههای خلاقانه نیز است. در هند جوانانی همچون کارام جوت بسیار فراوان هستند و هند دارای پتانسیل بسیار مناسبی برای ارتقاي هنر هفتم است و باید گفت که هند سرزمین داستانهاست و همه اقوام و اقشار جامعه با آیینی گوناگون در کنار هم زندگی میکنند و هارمونی بسیار زیبا و بینظیری را در دنیا تشکیل دادهاند.
مجیدی در ادامه با اشاره به فیلم تازه خود با عنوان «آنسوی ابرها» گفت: چهار ماه پیش از آغاز کار بر روی این فیلم، بيشتر مراکز، محلهها و شهرها در هند را برای انتخاب مکان برای فیلمبرداری دیدم و جالب اين است که 90 درصد از مکانهای فیلمبرداری شده طبیعی هستند. در این فیلم از هنرمندان برجسته و ستارگان استفاده نشده است و بیشتر سعی شده است که جوانان خوشذوق و دارای ایدههای خلاقانه استفاده شود و همچنين همه عوامل هندی هستند. این فیلم قرار است 20 آوریل (31 فروردينماه) در تمامی سینماهای هند و سایر کشورها اکران شود.
اين کارگردان بينالمللي کشورمان در پاسخ به یک سؤال مطرحشده پاسخ داد: ارزشهای خانواده و امید به آینده، مهمترین فاکتورها در آثار من محسوب میشود و من با ارايه آنها با مخاطبان خود سخن میگویم. متأسفانه نه تنها هند؛ بلکه جهان به سوی تجاری شدن فیلمهای سینمایی سوق پیدا کرده است و تماشاگران نیز بیشتر تمایل دارند که چهرههای سرشناس و ستارگان خود را در فیلمها تماشا کنند؛ اما صنعت سینما وظیفه دارد که ارزشها و مشکلات جامعه را به شكل مطلوب انعکاس دهد.
وي در ادامه ضمن بیان چگونگی ساخت فیلم «به رنگ خدا» اظهار كرد: فیلم «به رنگ خدا» هم یکی از موضوعات اجتماعی را بررسی میکند که درباره گروهی از دانشآموزان نابیناست که میتوانند با قدرت شگفتانگیز حس لامسه خود اطراف خود را به نحوه عالی تشخیص دهند و حتی میتوانند حرف زدن پرندگان و یا نوشتههای روی سنگهاي کوچک رودخانه را بخوانند و آنها بهترین سوژه برای این اثر هنری بودند.
انتهاي پيام/ش

