اميرشهاب رضویان، کارگردان کشورمان در کارگاه آموزشی كه براي دانشجويان دانشگاه هنر تيرانا برگزار كرد، گفت: ملتها در حوزه فرهنگ راه خود را میروند.
به گزارش ادارهكل روابط عمومي و اطلاعرساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، کارگاه آموزشی اميرشهاب رضویان، کارگردان مشهور کشورمان با نمايش «ميناي شهر خاموش» اثر تحسينبرانگيز اين كارگردان، در دانشگاه هنر تيرانا برگزار شد.
در این کارگاه فیلم سینمايی «مینای شهر خاموش» به نمایش درآمد و اميرشهاب رضویان پس از اتمام فیلم به سؤالات دانشجویان و حاضرین در کارگاه پاسخ داد.
در این کارگاه آموزشی تخصصی كه دانشجویان رشته کارگردانی و فیلم در آن حضور داشتند، بخشی از سؤالات مربوط به فیلم و زمان و محل ساخت و هزینه آن و برخي جزيیات فنی بود که رضویان به تمامي آنها به تفصیل توضیح داد.
در بخش دوم پرسش و پاسخ كارگاه، كارگردان كشورمان، تاریخچه سینمای ایران از زمان فتحعلیشاه تاکنون را با ذکر آمار و ارقام توضیح داد. وی در توضیحات خود به چگونگی ورود صنعت سینما به ایران و دورههای گوناگون تحول در سینما و نقش خانه جوانان سینما و فرآیند رشد و تکامل فیلم کوتاه و بلند و فیلم مستند و جشنوارههای متعدد در ایران را تشریح کرد که در این بخش، دانشجویان نسبت به دخالت و نقش دولت و آزادی عمل هنرمندان به ویژه در حوزه سینما و فیلم و نیز چگونگی تأمین هزینه و ... سؤالاتی مطرح کردند.
بنا بر اعلام اين خبر، اميرشهاب رضویان در جلسات پرسش و پاسخ، به بالندگی و رشد سینمای ایران طی سالیان اخیر پرداخت.
رضویان در بخشي ديگر از سخنانش، در تجلیل از ملت آلبانی و اینکه ملتها از طریق فرهنگ و اندیشه راه خود را میروند و دیکتاتورها قادر نیستند راه ملتها را تغییر دهند، گفت: براي نمونه، انور خوجه، خیلی تلاش کرد مردم مثل او فکر کنند؛ اما میبینیم که مردم به گونهای فکر کردند و انور به گونهای دیگر. این نشان میدهد که ملتها در حوزه فرهنگ راه خود را میروند.
اين خبر ميافزايد، «مياني شهر خاموش» فیلم ایرانی ساخت امیرشهاب رضویان در سال ۱۳۸۵ است. این فیلم موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از بیستوپنجمین جشنواره فجر شد.
انتهاي پيام/
