«هفته فیلم ایران» با همكاري مشترك رایزنی فرهنگی كشورمان و آکادمی هنری شیل پاکالا در بنگلادش برگزار شد.
به گزارش ادارهكل رواط عمومي و اطلاعرساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، «هفته فيلم ايران» به مناسبت سيوهفتمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، به مدت پنج روز متوالي به منظور نمايش 9 فيلم سينمايي كشورمان با همکاری مشترک رایزنی فرهنگی ایران و آکادمی هنری شیل پاکالا برگزار شد.
در آيين اختتاميه اين رويداد فرهنگي، سیدموسی حسینی، رایزن فرهنگی ایران طی سخنانی، استقبال شهروندان بنگلادشي را نشانهای از اشتراکات عمیق تاریخی، فرهنگی دو ملت مسلمان ایران و بنگلادش برشمرد.
وي با اذعان اینکه سینمای ایران از جايگاه مطلوبي در عرصه جهانی برخوردار است، گفت: پس از انقلاب، فیلمهای سينمايي كشورمان از جذابیت خاصی برخوردار شده تا مخاطبان و علاقهمندان در عرصه سینما با الگویی جدید که حامل پیامهای ارزشی و انسانی نیز است، مواجه شوند.
ايجاد شبکه تلویزیونی به زبان بنگالی در ايران
در بخشي از اين مراسم، برخي از صاحبنظران و علاقهمندان به سينماي ايران، ضمن تمجید از فیلمهای ایرانی و منحصر به فرد بودن آن، اظهار كردند: لازم است تا ايران نسبت به کشورهای غربی در میان کشورهای مسلمان از جمله بنگلادش نفوذ بسياري داشته باشد؛ ما خواستار ايجاد یک شبکه تلویزیونی قوی به زبان بنگالی در ايران هستيم تا از این طریق بتوانیم به تماشاي فیلم ایرانی و اخبار و گزارشهای واقعی بپردازيم.
بنابر اعلام اين خبر، «هفته فیلم ایران» تلاش مشترکی في مابين رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و آکادمی هنری شیل پاکالا، از معتبر ترین مجموعههای هنری بنگلادش بود كه با استقبال شهروندان بنگلادشي مواجه شد.
در اين رويداد فرهنگي كه تعداد پنج فیلم ايراني به زبان بنگالی و چهار فیلم ايراني با زیرنویس انگلیسی نمایش داده شد، شبکه تلویزیونی خصوصی «S.A.TV» به عنوان همکار رسانهای و مؤسسه «دکهی پروجزونا»، حضور داشتند.
انتهاي پيام/
