سفر زائرین سریلانکایی به مکه معظمه، با همکاری دفتر بعثه مقام معظم رهبری از جمله مباحث مطرح شده در ديدار مدیر کل امورفرهنگی و دینی مسلمانان سریلانکا با رایزن فرهنگی كشورمان بود.
به گزارش اداره كل روابط عمومي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي؛ ملاقات محمد زمیل مدیر کل امورفرهنگی و دینی مسلمانان سریلانکا با علیرضا خوشرو رایزن فرهنگی كشورمان جمعه 6 تیر ماه، در محل رایزنی فرهنگی ايران در کلمبو انجام شد كه در رابطه با فعالیت ها و همکاری های فرهنگی و مذهبی بحث وگفت و گو كردند.
محمد زمیل به انجام امور قرآنی مشترک ابراز علاقه نشان داد و خواستار برقراي ارتباط بيشتر در اين زمينه شد.
علیرضا خوشرو در باب برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم دانشجویان از سوی جهاد دانشگاهی کشورمان ، از زمیل خواست تا به معرفی دو دانشجو اقدام كند.
همچنین در این جلسه، درباره سفر زائرین سریلانکایی به مکه معظمه، با همکاری دفتر بعثه مقام معظم رهبری گفت وگو شد.
رایزن فرهنگی با توضیح این مطلب که جمهوری اسلامی ایران در زمینه مدیریت زائرین تجربه کافی دارد، افزود: این موضوع در سفر هیات محترم دفتر بعثه به سریلانکا به ریاست حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسگر در بهمن 92، و در جلسه ای که با حضور مجریان حج این کشوربرگزار شد ، نیز تصریح شده است.
مدیر کل امورفرهنگی و دینی مسلمانان سریلانکا اظهار امیدواری کرد تا در آینده نزدیک سفری با امیر حجاج سریلانکا فوزی به عربستان داشته باشند و از نزدیک به ظرفیت های کشورمان در این خصوص آگاه شوند تا بر اساس نگاه حجاج سریلانکایی توافق نامه ای امضا شود.
وي افزود: منبع معتبر در مورد مسلمانان " کتاب مسلمانان سریلانکا" نوشته دکتر شکری است که در دو دهه گذشته، به چاپ رسیده است.
از موارد دیگر، گفت وگو طرفین در باره نحوی امور اداره مساجد در سریلانکا بود.
لازم به ذکر است مساجد که شرایط لازم به لحاظ وسعت و امکانات داشته باشند، باید به ثبت اداره کل امور دینی مسلمانان که وي مسولیت آن را دارد، برسد.