English|عربي
صفحه اصلي|اروپا - آمريكا|آفريقا - عربي|آسيا - اقيانوسيه|اخبار سازمان|آشنایی با سازمان
يکشنبه ٠٣ مرداد ١٤٠٠
اخبار > دویست‌وهفتادمین شماره نشريه «اکو آو اسلام» به زبان انگلیسی منتشر شد


  چاپ        ارسال به دوست

از سوي انتشارات بین‌المللی الهدی؛

دویست‌وهفتادمین شماره نشريه «اکو آو اسلام» به زبان انگلیسی منتشر شد

مؤسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، شماره 270 نشریه فرهنگی، تحلیلی ـ خبری «اکو آو اسلام» را ویژه تحلیل و بررسی موضوع «حرمت اهانت به مقدسات ادیان» منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مؤسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی، شماره 270 نشریه فرهنگی، تحلیلی ـ خبری «اکو آو اسلام» را ویژه تحلیل و بررسی موضوع «حرمت اهانت به مقدسات ادیان» با رویکرد «پاسخ به موضع گیری جانبدارانه ريیس جمهور فرانسه ایمانوئل ماکرون در حمایت از حرکت هتاکانه و مذبوحانه نشریه شارلی ابدو» به زبان انگليسي تهیه، تدوین و منتشر كرده است.

سرمقاله این شماره از نشریه اکو آو اسلام به قلم مدیر مسئول، به بررسی ابعاد مختلف توهین به مقدسات دینی به خصوص مقدسات دین اسلام از طریق ذکر آیات مرتبط با این پدیده موهن پرداخته است.

مقاله دوم این شماره از مجله ضمن ارائه گزارش خلاصه‌ای از آنچه منجر به شعله ور شدن آتش خشم مسلمانان در سراسر جهان شده است، اقدام به انعکاس واکنش‌های مهمترین شخصیت‌های دینی و سیاسی مسلمان ایران و جهان به این اقدام قبیح نشریه فرانسوی و در پی آن توهین ريیس جمهور فرانسه به بهانه آزادی بیان كرده است.

نشریه اکو آو اسلام در سومین مطلب خود در این ویژه‌نامه در محکومیت توهین به ذات اقدس پیامبر گرامی اسلام، بیانیه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مرکز گفتگوی ادیان و تمدن‌ها در این خصوص  را به زبان انگلیسی ترجمه و منتشر كرده است.

در مطلب بعدی نشریه، یک مقاله علمی، تاریخی و تحلیلی درباره قوانین توهین به پیامبر گرامی اسلام در دوران جاهلیت و دوران صدر اسلام و نحوه برخورد و واکنش پیامبر اکرم(ص) و یاران و نزدیکان ایشان به این قبیل برخوردها درج شده است.

پنجمین مقاله این نشریه به قلم نویسنده عرب زبان فادی الحسینی به بررسی و واکاوی تأثیر کاریکاتورهای نشریه شارلی ابدو بر افکارعمومی مسلمانان و حتی پیروان سایر ادیان پرداخته و اثرات اجتماعی این اقدام شنیع را برشمرده است.

مطلب بعدی این شماره، گزارشی از مصاحبه رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در یونان، نیکخواه قمی، با اسقف مالوف از برجسته ترین مقامات دینی کلیسای یونان در خصوص بررسی تبعات توهین به مقدسات دینی و مشاهده دست‌های پشت پرده صهیونیست‌ها در این واقعه است.

محمد جعفر صانعی خرمرودی، اندیشمند حوزه و دانشگاه در هفتمین مطلب این شماره از نشریه اکو او اسلام سعی کرده است تا دلایل توهین رژیم‌های سکولار به ارزش‌های اسلامی را واکاوی كند.

در مطلب بعدی، شاهد ترجمه و انتشار پیام حضرتعالی در خصوص توهین نشریه فرانسوی  و ريیس جمهور فرانسه به مقدسات اسلامی هستیم. در نهمین مطلب نشریه، مقاله‌ای به قلم مجتبی مهدی پسند با عنوان اسلام؛ آزادی بیان و فرهنگ غربی مي‌خوانيم.

آخرین مطلب این شماره نیز مقاله‌ای به قلم محسن اسدی‌موحد، کارشناس ارشد مسائل حقوق بین‌الملل درباره توهین به مقدسات از دید قوانین بین‌المللی است.

لازم به ذکر است، فایل حجم بالا جهت انتشار در خارج از کشور به آدرس ذیل قابل دانلود است.

https://drive.google.com/file/d/1BBNL0Q1xnP_FKm43fhW84ganE_x4Ve1X/view?usp=sharing

انتهای پیام/م


٠٧:٣٠ - 1399/08/22    /    شماره : ٧٦٠١٥٠    /    تعداد نمایش : ٢٤٩٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




 

گزارش تصويري
  • برگزاری «محفل شعر امام رضا(ع)» در راولپندی پاکستان
    رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد به مناسبت دهه کرامت، همایشی با عنوان «محفل شعر امام رضا(ع)» در خانه فرهنگ کشورمان در شهر راولپندی پاکستان برگزار کرد.

  • بازدید رایزن فرهنگی کشورمان از بیست‌و‌دومین دوره نمایشگاه کتاب بغداد
    حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا اباذری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق از بیست‌و‌دومین دوره نمایشگاه کتاب بغداد بازدید کرد.

  • تکاپوی مسلمانان جهان در روزهای پایانی رمضان + عکس
    تصاویر منتشر شده از روزهای ماه رمضان و تکاپوی مردم روزه‌دار نشان می‌دهد که شور و حال روزه‌داران سراسر جهان با روزهای اول ماه رمضان چندان تفاوتی نکرده است.

  • عکس ماه رمضان در جهان از قاب دوربین + گزارش تصویری
    با وجود اینکه کرونا باعث شده که بسیاری از رفتارهای اجتماعی انسان‌ها تحت تأثیر قرار بگیرد اما مسلمانان جهان به مانند سال گذشته و البته با استفاده از تجربه روزه‌داری در شرایط کرونا، اعمال و مناسک ماه رمضان را انجام می‌دهند.

  • رونمايي از فصلنامه «الدراسات الادبیة» به زبان‌های فارسی و عربی در لبنان
    از سوي رايزني فرهنگي ايران در لبنان، فصلنامه «الدراسات الادبیة» به زبان‌های فارسی و عربی در «باغ زيتون» رونمايي شد.