خدابخش لقاری، با احمد عبدالهپور وابسته فرهنگی و ريیس خانه فرهنگ ایران ديدار و درباره بررسي زمینههای همکاریهای دوجانبه دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش ادارهكل روابط عمومي و اطلاعرساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، خدابخش لقاری در این دیدار ضمن تشریح فعالیتهای سازمان حقوقدانان حیدرآباد، اظهار كرد: این سازمان با داشتن بیش از 4 هزار و 500 عضو، یکی از بزرگترین سازمانهای ایالت سند است که در زمینه مسایل حقوق و مشاورههای حقوقی به شهروندان ارايه خدمت میكند و علاقمند به برقراری ارتباط و همکاری با تشکیلات متناظر در ایران است.
وي در ادامه با اشاره به برخی از فعالیتهای سیاسی این سازمان گفت: سازمان حقوقدانان حیدرآباد با ارايه مشاورههای حقوقی و سیاسی به دولت، فعالیتهای اجتماعی و سیاسی نیز انجام میدهد.
لقاري سپس افزود: مخالفت این سازمان با دولت در مورد شرکت پاکستان در اجلاس عربستان سعودی یکی از فعالیتهاي سیاسی این نهاد است؛ به گونهای که این اقدام دولت را که برخلاف مصوبه مجلس مبنی بر عدم دخالت پاکستان در مسایل همسایگان است، محکوم کرد.
وي در ادامه گفت: سازمان حقوقدانان حیدرآباد یک نگاه آزاد دارد و هر وکیلی با هر دیدگاهی و وابستگی حزبی میتواند در این سازمان عضو باشد.
مدیرکل سازمان حقوقدانان حیدرآباد پاكستان در ادامه تبيين نگاه آزاد و روشنگرانه این سازمان،گفت: سازمان حقوقدانان حیدرآباد پاكستان در خصوص حفظ و حراست از تمدن و میراث فرهنگی كشور پیشگام بوده و در مورد قرارداد چین با پاکستان، اقدام به روشنگری افکار عمومی کرد. اين سازمان همچنين به حفظ حقوق اقلیتها اهتمام ویژهای دارد.
لقاری در پایان سخنانش گفت: دولت آمریکا در ايالت سند پاكستان و از طریق ادارهای به نام «usad» و تحت پوشش کمکهای بشردوستانه، به صورت جدی قصد نفوذ و اعمال نظر در سازمان وکلای حیدرآباد دارد؛ اما ما تمایل داریم با جمهوری اسلامی ایران همکاری و تعاملات کاری داشته باشیم.
در ادامه این جلسه احمد عبدالهپور، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ ایران در حيدرآباد، در خصوص چگونگی همکاری سازمان حقوقدانان حیدرآباد با سازمان یا تشکیلات متناظر در ایران اظهار كرد: روشهای متعددی در این زمینه وجود دارد. براي نمونه شما میتوانید با برگزاری یک سمینار مشترک در پاكستان و یا در ایران، زمینه همکاری دوجانبه را بررسی كنید. مثلاً برگزاری سمیناری تحت عناويني همچون «بررسی ابعاد حقوقی محکومیت تروریسم»، «بررسی راههای دفاع از حقوق شهروندان دو کشور»، «بررسی راههای حقوقی حفظ و حراست از میراث فرهنگی مشترک دو کشور»، «تقبل وکالت امور حقوقی یکدیگر در دو کشور» و یا موضوعات دیگر مورد علاقه طرفین که میتواند زمینه آشنایی بیشتر و همکاری متقابل را فراهم آورد.
وي در ادامه گفت: قطعاً این تعاملات منجر به بهرهگیری از تجربیات حقوقی یکدیگر و افزایش مهارتهای تخصصی خواهد شد و یکی از مهمترین راههای گسترش همکاریهای دوجانبه خواهد بود.
در پايان اين ديدار مقرر شد تا سازمان حقوقدانان حیدرآباد درخواستی را به خانه فرهنگ ايران ارسال كند تا طي آن شرایط میزبانی از تشکیلات متناظر ایرانی اعلام شود و بررسیهای لازم براي همكاريها و تعاملات دوجانبه به عمل آید.
انتهاي پيام/