كشيش جان پترسون، انديشمند مسيحي شركتكننده در چهارمين مجمع اسلامي ـ مسيحي كه آبانماه گذشته در تهران برگزار شد، با ارسال نامهاي به رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي از تلاشهاي اين سازمان در گفتوگوهاي ديني تقدير كرد.
به گزارش ادارهكل روابط عمومي و اطلاعرساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در بخشي از متن نامه كشيش جان پترسون خطاب به ابوذر ابراهيميتركمان، رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي آمده است: برگزار كردن كنفرانسي با حضور افرادي از چند مليت، كاري چالشبرانگيز است؛ اما شما با كمك همديگر توانستيد اجلاسي با محتوا و غني برگزار كنيد.
پترسون همچنين نوشته است: هر رزو صفحات انگليسي تارنماي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي را مرور ميكنم و از اخبار اين سازمان مطلع ميشوم؛ گزارشهاي ملاقات شما با واتيكان، بسيار موفقيتآميز بود.
اين انديشمند آمريكايي در پايان با اظهار اينكه احترام بسيار زيادي براي گفتوگوهاي اديان قائل است، افزود: ملاقات با شما باعث افتخار بود و بابت ميهماننوازي باورنكردني شما در زمان اقامت در ايران، سپاسگزاري ميكنم.
بنا بر اعلام اين خبر، چهارمين مجمع اسلامي ـ مسيحي با عنوان «احترام و حفظ كرامت انسان؛ زمينهساز صلح و امنيت جهاني» طي روزهاي 16 تا 19 آبان، با حضور ابوذر ابراهيميتركمان، رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، آيتالله تسخيري، مشاور مقام معظم رهبري در امور جهان اسلام، حجتالاسلام يونسي، مشاور رييس جمهور در امور اقوام و اقليتهاي ديني و مذهبي، حجتالاسلام نواب، رییس دانشگاه ادیان و مذاهب و انديشمنداني از كشورهاي ايران، عراق، لبنان، نيجريه، آمريكا، سوئيس، واتيكان، ايتاليا، هند، فرانسه، انگليس و هنگكنگ در محل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي برگزار شد.
در اين مجمع محورهايي چون «گفتوگوي ديني؛ راهكاري براي ايجاد صلح و امنيت جهاني»، «نقش خانواده در ايجاد صلح و امنيت»، «راهكارهاي اديان براي مقابله با دين هراسي و اسلام هراسي»، «نقش اديان در اجتناب از رفتارهاي خشونت آميز»، «ضرورت توقف خشونت در فلسطين، سوريه، يمن و بحرين و عراق» و «ضرورت توقف حمايت از گروههاي داعش، النصر، القاعده و ديگر گروههاي تروريست» بررسي شد.
انتهاي پيام/