کلاسهای آموزش زبان و ادبيات فارسی در قالب سطح 1 و 3 به همت خانه فرهنگ كشورمان در راولپندی پاكستان آغاز شد.
به گزارش ادارهكل روابط عمومي و اطلاعرساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، به همت خانه فرهنگ ايران در راولپندی، کلاسهای آموزش زبان فارسی دوم آذرماه با حضور اساتید و فارسيآموزان در قالب سطح 1 و 3 برگزار شد.
اين مراسم با تلاوت آياتي چند از كلامالله مجيد و نعت پیامبر اکرم (ص) آغاز، سپس شش نفر از فارسیظآموزان دوره پيشين پیرامون ادبیات فارسی به ارائه مقالات خود پرداختند.
علی آقانوری، مسئول خانه فرهنگ ايران در راولپندی خطاب به فارسيآموزان جدید اين مركز گفت: این زبان حامل فرهنگ و تمدن ایران بوده و از پشتوانه تاریخی چند هزار ساله برخوردار است. بدون آشنایی با زبان فارسی نمیتوان با داشتههای غنی فرهنگی و تمدنی ايران اسلامي آشنا شد.
وي در سخنان خود، يادآور شد: وجود هزاران نسخه آثار مکتوب از اندیشمندان این منطقه بیانگر اهمیت و قدمت زبان فارسی در پاکستان خواهد بود.
آقانوري بيان كرد: دو کشور ایران و پاکستان دارای مشترکات فراوان تاریخی، دینی و فرهنگی هستند و با توجه به اینکه زبان فارسی ریشه زبان اردو است، لذا زبان فارسی یکی از مشترکات میان دو کشور خواهد بود.
در ادامه، مظفر علی کشمیری، از اساتيد زبان فارسی با اذعان اينكه زبان فارسی از جایگاه ویژهای در شبه قاره و پاکستان برخوردار است، گفت: فارسی زبان قدیم پاکستان بوده و آثار بسیاری از بزرگان ادبیات پاکستان از جمله علامه اقبال لاهوری به زبان فارسی موجود است.
وي در ادامه، بيان كرد: برای شناخت آثار بزرگانی چون مولوی، حافظ، سعدی و دیگر شخصیتهای ادبی بزرگ ایران باید زبان فارسی را آموخت. بنابراین برای آموزش و توسعه زبان فارس نياز به تلاش بیشتری است.
محمد شاه کهگه به عنوان سخنران پاياني اين مراسم به جایگاه زبان فارسی اشاره کرد و گفت: فارسی، زبان عرفان، اخلاق، تمدن و فرهنگ و از همه مهمتر، گنجینه بزرگی از معارف است و برای شناخت شخصیتهای بزرگی چون مولوی، حافظ، سعدی شیرازی و عطار بایستی فارسی آموخت.
بنابر اعلام اين خبر، این مراسم همراه با اعطاي گواهینامه به فارغالتحصیلان دوره پيشين زبان فارسی و جوایزی به رسم يادبود به آنان، پايان يافت.
انتهاي پيام/
